mandag den 18. november 2013

Auckland

Så er vi kommet godt til New Zealand. Vi har nu været i Auckland i 2 dage, og vi er allerede helt forelskede i byen - heldigvis har vi en hel uge endnu til at nyde byen og dens mange butikker og caféer!

I går, søndag, gik med ultimativ søndags hygge med massere af slik og popcorn foran fjernsynet. Vi havde en del jetlag, og var pænt trætte efter flyveturen, så vi fik ikke set så meget af byen.

I dag, har vi tilgengæld nået en del. Vi fik først ordnet de praktiske ting, som bestod i at få nye simkort og New Zealandske mobilnumre, samt at bestemme hvad vi skal nå at se i mens vi er her. Vi endte med at bestille en campivan (mini camper), som vi skal på roadtrip i fra på næste mandag. På den måde får vi set en masse af den smukke natur og oplevet så meget af Nord Øen som muligt. 
Her til eftermiddag mødtes vi med to af vores danske venner (som vi traf i Australien), og tog sammen op til et sted hvor der var rigtig flot udsigt over hele byen.

(Farvel Cairns - Hej Auckland!)

(Mmmh hygge i  lufthavnen)

(Ankommet til smukke Auckland)

(Film leje automat finder man i hver en indkøbsforretning - fungerer som en sodavands automat, mega smart ;-))

(Klovn oversat til engelsk!)

(Jul i Auckland)

Som tiden dog flyver afsted! Det hele går alt for stærkt.. 
Vi har nu været en uge i Auckland og de seneste dage har vi kørt rundt i vores microcamper som vi har lejet i 6 dage.

Dagene i Auckland er gået med lidt af hvert. Vi har både ligget i lækre Alberts Park og nydt det skønne vejr, set en masse film på vores hostel, fået shoppet lidt mere, benyttet os af det lokale fitnesscenter og været på en del caféer (hovsa)!! 
I søndags gik formiddagen med at se Farmers Christmas Parade som varede ca 2 timer. Paraden er en årlig tradition i Auckland og den bliver afholdt ned af Queens Street, som er Aucklands hovedgade.
Eftermiddagen gik med vores sidste "prøvetime" i fitnesscenteret (det vildeste fitnesscenter med glattejern, hårtørrer og sauna i omklædningsrummene)!! 



(Ortolana - den lækreste og hyggeligste restaurant i Auckland!)






(Simone elsker vores nye træningscenter!)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar